Μοσχομυρίζει η κουζίνα του Tithafamesimera. Η έξυπνη συνταγή ολοκληρώθηκε εύκολα, γρήγορα και κυρίως, με σπιτικό τρόπο, από μια νέα εργαζόμενη για όλες τις νέες και τους νέους που εργάζονται. Η 26χρονη, που τα έφτιαξε και θα μαγειρεύει για το 25up-to40.gr, έχει κάποια κόλπα που είναι πολύ χρήσιμα.
Έχει προσαρμόσει τις οικογενειακές συνταγές στα δικά της μέτρα, δηλαδή τις ανάγκες, τα ωράρια και το γούστο της. “Κόβει” την διαδικασία της ετοιμασίας στα δύο. Ένα κομμάτι της το κάνει το προηγούμενο βραδάκι. Το δεύτερο μέρος της συνταγής το τελειώνει όταν επιστρέφει στο σπίτι. Ένα ακόμη τρικ είναι τα αποξηραμένα λαχανικά και μυρωδικά. Μειώνουν πολύ την διάρκεια και τον μπελά. Επίσης, βάζει κι άλλα υλικά που ικανοποιούν την γεύση της και ταυτοχρόνως της δίνουν την χαρά ότι βγήκε νόστιμο κάτι δικό της. Φτιάχνει για την ίδια και τον “καλό της” μερίδες για 2 γεύματα και φροντίζει να τις καταναλώσει μέσα στις επόμενες μέρες. Δες το βίντεο, και μην χάσεις τα επόμενα στα οποία θα μας πει κι άλλα κόλπα που σκαρφίζεται μια 26χρονη εργαζόμενη που θέλει να φάει σπιτικό φαγητό φτιαγμένο γρήγορα και εύκολα.